Recepten

Homepractijk

Per 1 januari 2018 wordt de practijk van dokter Dagevos voortgezet door dokter E.A. Norde, binnen het Gezondheidscentrum aan de Zutphenseweg 23A

Het telefoonnummer van de nieuwe praktijk is ongewijzigd 0575 552432
Spoednummer (nieuw!) 0575 55 76 76
Voor het opgeven van herhaalrecepten alleen (nieuw!): 0575 55 05 24

Website praktijk dokter Norde:www.huisartsenpraktijkzutphenseweg.com

Recepten kunt U bestellen bij de assistente tussen 08.00 en 12.30 uur.
Als U vóór 11.00 uur belt dan zorgt de assistente dat de recepten daarna naar de apotheek gestuurd worden. U kunt dan de volgende middag na 16.00 uur de medicijnen bij de apotheek ophalen. Als U dat wenst kunnen recepten ook in het receptenkastje bij de practijkingang gehangen worden, waarna u er zelf mee naar de apotheek kunt gaan.

Herhaalrecepten

Recepten voor medicijnen die U chronisch gebruikt kunt U ook bestellen via www.herhaalrecept.nl. Apotheek Vorden en Uw eigen huisarts krijgen Uw bericht, waarna Uw huisarts er voor zorgt dat er een recept naar de apotheek gaat. Op de volgende werkdag liggen de medicijnen na 16 uur bij de apotheek voor U klaar. U kunt op deze manier herhaalmedicatie bestellen zonder de assistente te hoeven bellen. Dat scheelt U én de practijk een telefoontje. Het is wel verstandig om zeker te weten of de dokter niet toevallig een paar dagen weg is, want dan komen Uw internetberichten aan de practijk niet door. Tijdens vakantiesals de practijk gesloten is, moeten recepten altijd bij de andere huisartsen in Vorden besteld worden, en niet via herhaalrecept.nl!

Mensen die iedere 3 maanden dezelfde medicijnen bestellen hebben er de laatste tijd soms hinder van dat de apotheek niet altijd alles meteen beschikbaar heeft. Dat ligt niet aan de apotheek, maar aan de verzekeraars, die per verzekeraar soms geneesmidddelen van een andere fabrikant afgeleverd willen zien omdat die voor hen dan het goedkoopst zijn. Hierdoor kan de apotheek niet alles op voorraad hebben, soms zelfs niet in het regionale depot.
Wilt U zeker weten dat alle medicijnen klaar liggen? Bestel dan Uw herhaalrecepten als U aan het laatste doosjes van Uw voorraad begint, en ga het een week later halen, dan komt U nooit voor niets.

Apotheek Vorden biedt ook een eigen herhaalservice aan, waarbij ze Uw chronisch gebruikte medicatie zelf klaarmaken als het bij U bijna op is en U vervolgens een electronisch bericht sturen als het voor U klaar ligt. Neem contact op met Apotheek Vorden als U dat handig vindt. Bel: 0575 551471.